NY BLOGG

jag och Linn har bestämt oss för att göra egna bloggar nu. Det blir mer personligt då.
så heeeeeeeejdå llhk!


vill ni ha reda på våra nya bloggar, fråga på msn, [email protected] eller [email protected]

snökaos

heeeej nu ligger jag i min mysiga säng i mitt fina nya rum (a) igår va ju liza o jag + våra mammor på ikea de blev mycke köpt haha, vi hade bara en bil och den va såfullproppad den kan bli helt seriöst jag fick nästan inte plats och liza fick hålla en spegel så den inte skulle åka in i mitt huvud. Vi var där i fyra timmar. för mej blev det
klädhängre
spegel
fotölj
lampa
doftljus
och massa annat småsaker :) 
efter åkte liza hem till mej och hjälpte mej att bygga ihop allt. sen skulle min pappa hämta mej halv nio men så kom han inte? började bli lite smått orolig så jag ringde, så hade han fastnat med bilen i en snödriva precis nedanför mej antagligen för att han vägrar ha vinterdäck och kör på sommar däck ist.. så jag gick ner till honom och hjälpte attt putta bilen så tillslut kom den loss efter en halvtimme!
Men jag vägrade att åka i den bilen så han åkte hem så tar jag spårvagnen till honom idag ist om inte dom har slutat fungera också av all snö. Han har köpt en ny systen kamera som är asbra typ D90 eller något så ska pröva den också:D  men nu ska jag börja packa blir inte så mycke som vanligt eftersom jag bara ska vara där två nätter. Sen ikv kanske jag träffar liza eller jag ringer dej sen / linn





 gårdagens outfit

berocca!

åååååååååååh ja orkar inte vara såhär trött, ska taaaa en berocca och se om jag kommer staya sharp and alert resten av dagen (A)




Love LizA

IKEA

Nu kom jag just hem från badminton med pappa :) de va faktiskt kul, fast jag somnade typ 3 igår och gick upp kl halv 9 typ så e rätt trött. Nu ska jag sova eller nåt sen ska ja tvätta håret och sen ska jag faktiskt till Ikea, skulle ju träffa Linn idag och hon skulle tydligen också till ikea så vi och våra mammor åker tillsammans haha:D.

Har inga roliga bildeer så här får ni en på sötaste lilo


puss LizA

dylan<3skype<3mej

har inte bloggat på NÅGRA timmar fast har inte varit in the right mood för att blogga riktigt. Fast nu sitter jag och väntar på att Dylan ska göra en grej, vi snackar på skype som vanligt haha:D... E hos pappa, jävla oväder är det. När jag skulle hit blev jag typ snödränkt, fast min mamma var snäll som vanligt och hämtade upp mej och körde mej:') Ska spela badminton imon med pappa haha.... sen ville tobbe träffas och röka vattenpipa och gå på bio fast hur det kommer bli vet man ju inteeeeeeeeeee haha. Ska träffa Linn me för hon vill färga håret.
Eftersom jag kommer vara extraordinärt duktig imorgon och spela badminton så tycker ja att fåååååår äta ben&jerrys, så de tänker ja göra :D

pusspå er <3


allt pratande med Dylan har fått mej att prata engelska typ hela tiden x( hahhaha, så fulttttttttttee

jaja PUSS LizA

onsdag

nu kom jag precis in, har varit o köpt thaimat till mammi och mej eftersom hon är sjuk och lämnat tove vid hålplatsen duktig är jag :) men fyfan vilket väder det är ute snöstorm typ :o JAG VILL HA VÅR/SOMMAR NU har aldrig längtat så mycke. när man kan bara ta en tjocktröja och brillor sen gå ut nej nu får solen komma smälta all snö så träden kan börja få blad och så det blir vaaaarmt!
men nu ska jag äta, är apahungrig eftersom jag inte åt ngn lunch fattar inte hur folk klarar o banta haha..
/ linn


min brunhet försvinner sakta men säkert


såärde

okej lägger ut denna bild för att visa att jag är en skyhöjdrans hemmafru och dubbelt så bra som petter


cpfilm nr.1

heeeeeej nu är jag o tove vakna, igårkväll såg vi världens äckligaste film ÅH så jävla äcklig jag dör haha vi bröt dvdn efter vi sett den vill inte ha den i mitt rum haha fyfan hette typ cannibal holocaust:o men vet inte va vi hittar på ida kanske skulle träffa några men får se.
fan lovet är snart slut :( men vi har ju prao nästa vecka så de är ganska lugnt kmr börja elva varje dag o sluta fyra gött LIXOM
snart ska jag också till ikea och köpa grejer till mitt rum, en vit fotölj en klädhängare och en stor spegel hoppas det blir fint ! men nu ska jag duscha o tove ska fixa med sin blogg antagligen  / linn

 haha fyfan :)



SER NI ?


<3

hej nu kom vi precis till mej :) tove sover här inatt haha vi ska kolla någon KANNIBAL FILM som jag tog av min bror som verkar asäcklig sen blir de ju så klart desperate housewives :D
vi åkte till stan innan och jag köpte en ny plattång eftersom min gamla gick sönder i morse :( men den nya är rosa o fin , sen träffa vi troy fast bara kort sen följde jag med tove till hennes gitarr haha lite långtråkigt men finanskrisen är inte över..
HAHA
juste hennes mamma försvann också men som tur va hitta vi henne hemma? men nu ska vi göra mat eftersom mamma bara köpte thaimat åt henne. linn








skypee

ska träffa Emelie och Sara idag. Fast de gör en läxa så de ska smsa mej efter. Under tiden skypar jag mej lite haha. De e fan kul. Ja snackar med en engelsman. Min kompis frej spelar xbox me han så bjöd han in mej o lalalala. De är kul fast jag är inte så väldigt bra på engelska haha.

haaaaaaad

lov

nu väntar jag på tove som ska komma från liza :) vi ska typ till stan och kolla runt lite.
Igår va de ju semeldagen så mamma köpte hem , någon mer? fast åt bara en halv mår asilla annars:o
bloggade inte i förrgår men träffade ylva som sov över så klart kolla desperate housewives hela kvällen, fattar inte hur man inte kan älska de?
som tur va ladda hon in hela säsong 5 innan hon gick så jag kunde fortsätta kolla (a)

Men ska duscha nu måste ju vara lite fläsch.
juste tove har ju också bogg nu snigla er in på den http://tovestuff.blogg.se/ 
/ L i n n

 







......

Jag vet inte vem som undrar så mycket, skriv ditt namn nästa gång:)

Postat av:
hej :)
förlåt för att jag är tjatig men jag vet ju att ni ser kommentarerna så kan ni inte svara på hur man kommer upp på taket på nordstan snälla? :D

vill ni inte säga kan ni väl säga det så att jag slipper fortsätta tjata och känna mig iggad :)

taaaaaaaack <3

 

Man tar hissen upp till högsta våningen, sen går man upp två trappor typ.

men varför skulle vi inte vilja säga? HAHA..

 

LizA

bästa schampoo & balsam, srsly

Idag har jag varit snäll mot mitt hår<3
Mamma köpte syoss till mej. Testade det när jag sov över hos Tove senast, typ shine, det var seriöst asbra. Så nu köpte jag eget fast repair. De ska förebygga avbrutna hårstrån och torrt hår, perfekt för mitt hår! Haha:)
Iallafall så hade jag först i olivolja i en halvtimme, sen tvättade jag håret med syossgrejerna. Jag brukar alltid borsta mitt hår när det är blött fast denna gången redde ja bara ut det med fingrarna. Det är tydligen mycket bättre och sliter inte på håret.
Hade i värmeskydd också eftersom jag ska platta håret xp , det är ju mindre bra , men mitt hår e bajsfult annars:/
När jag såg reklamen för Syoss tänkte jag att de var typ nästan samma som TRESemmé, alltså skitdåligt. Testade de en gång och håret blev jättetorrt typ. Fast det var jättebra. Det är också bra för att de är proffesionella frisörer och sånt som skapat de och att det är billigt för att vara frisörgrejs. GUD VAD JAG TJATAR, men jag rekommenderar verkligen Syoss hehe:D



Nu kom Tove så måste sluta, BAJ:)
LizA

pasta

en bild på pastasalladen ahha:d

ser kanske inte så himla gott ut men de är de!
ooch jag hade bara himla makaroner:(

SOMMAR!!

hehe, sitter nu och har gjort pastasallad. Linns pastasallad. Den e så himla god. När jag äter den tänker jag jättemycket på sommaren när jag Linn och Ylva hade picnik i slottskogen! Saknar sommaren mer än mest. Man blir bara deprimerad av vintern. Okej när första snön kommer blir man lite glad i två dar kanske? Men resten av vintern går man och längtar efter sommaren. Man kan inte göra nånting.
Man kan inte va ute, man kan inte bada, man kan inte spela fotboll, man kan inte träna, man kan inte festa(Inte så ofta man har nån stans att vara på inomhus!) och sen måste man ha tjocka kläder hela tiden.
Ja längtar verkligen tills den dagen man kan fråga sig själv på morgonen : "Ska jag verkligen ta med tjocktröjan ?" eftersom man ändå inte kommer använda den och kunna ha korta shorts!

liza hjärta sommaren!
låtar som får mej att tänka på sommaren:

Lady Gaga – LoveGame
Sum 41 – Fat Lip - Explicit Version
Sum 41 – The Hell Song
Homy – Beck’n Call
Röyksopp – Happy Up Here (Boys Noize Remix)
Black Eyed Peas – I Gotta Feeling!!
Natasha Bedingfield – Wild Horses
Natasha Bedingfield – Soulmate
Pitbull – Hotel Room Service
Canned Heat – Going Up The Country
Plain White T's – Hey There Delilah
Cascada – Evacuate The Dancefloor - Radio Edit
Lady Gaga – Fashion
Ke$ha – TiK ToK
Elov & Beny – Singel och sökande - Radio Edit
Elov & Beny – Sommarmustasch


Denna bilden tog vi i slutet av sommarlovet. Vi var jätteledsna för att sommaren som vi längtat efter så mycket redan var slut typ!

HAHA, saknar strömstad som fan. De är så jävla nice där på sommaren.
(KOM IHÅG attjag inte sa att jag saknade personerna på bilden HAHA)



Alltså, vintern suger ?

hejhejhemsktmyckehej

sitter o väntar på ylva nu som jag har gjort i några timmar vi ska till stan o fika :) men hon skulle typ handla med sin mamma först eller ngt. Har målat naglarna men trodde de hade torkat så skulle jag vika kläder så blev tre naglar helt fuckade men skitsamma, tar bort det ikv.
Ylva sover nog här vi ska ta ansiktsmask och massa, mysigt (a)
 
Lyssnar på låten Oh susie älskar den hörde den igår när jag såg filmen I taket lyser stjärnorna.. hatar sånna filmer man blir bara asdeppig! haha :(
Men ska steka pankakor nu och bjuda henne
Hejdå / linn

 världens gamlaste bild på oss haha jag ser ut som en killle

chaii

Jag och Ylva gjorde ju egen chailatte. Den blev rätt äcklig. Vi hade inget svart te så de blev earl grey. Kanske var därför. Eller äcklig och äcklig, den smakade inget typ. Fast när jag hällde i socker och kanel blev den faktiskt lite godare:)



puss LizA

exotiska frukter

några bilder på våra exotiska frukter haha!

vi hade stjärnfrukt också


, nästan alla va äckliga. De enda som gick att äta var stjärnfrukt, vattenäpple, maracuya, mangostan och sweetie. Den där potatisfrukten var så himla äcklig haha.

puss LizA

bulldog

heeeeeeeejeheeeeeeej:D
sitter eller ligger hos Ylva nu. Vi ska göra egen chai-latte, haha när jag kom hem till Ylva och såg hennes katt blev jag helt chockad. Där stod inte Busan utan en jättestor bulldogskatt!! Herregud. Har inte varit hemma här sen i somras och då såg hon inte ut så. Hahaha men hon är jättesöt, Ylva tror inte att ja tycker de haha:D
 Här får ni bild på bulldogskatten :D


haha:D Puss LizA

baaaaaaaaaa:D

Hey ja e lite stressad nu, kom hem just från sm :D de gick inte så bra haha. Bilder kommer imon när ja har mer tid. Nu ska jag till billdal o sova över me bästavännerna John, Erik och Linnea.

mammas dator enda bilden ja hitta hahahhahahhahah

Ha en bra kväll:D
<3

HATA HATA KONTRO- LANTER-NA

kom just in. Så jävla kallt äre. Skulle åka från Tove, för ska hämta lite grejer bla min mobil som ja glömt i Henkes tröja - Han skulle vara på botan när vagnen ja va på kom så att ja skulle kunna ta mobilen när vagnen stannade, MEN han var inte där så jag gick av. DESSUTOM var de typ tjugo kontrollanter och ordningsvakter där och ja hade inte mitt skolkort - vem har de? :s Bögkontrollanter är va dom är. Sen sa den kontrollanten som snackade med mej(som för övrigt hade röd mustasch) att om ja inte gick och visade mitt skolkort inom sju dagar nånstans får jag böta. Fick lite smått panik där eftersom jag inte visste var de lååååg, ja brukar slarva bort sånt, fast som tur var hitta jag det nu när jag kom hem. Hatar kontrollanter, mest den som snackade med mej. !! Bara för att han va asful!! :C
Segar lite vid datan, ska tbx till Tove nu men känner inte för att gå ut i kylan igen x(

Jag och Linn ska sova där och vi ska ha fruktparty!! hehe, vi var på botaniska idag på nån utställning med exotiska frukter och jag Linn och Tove tog massa i väskan HAHA:D , vet inte om någon kommer smaka speciellt gott fast vi lägger upp bild på dom sen och skriver va vi tyckte haaaaaaaaaaaha cp :D

snöflingorna representerar kyla för er som inte förstod det. haaaaaaaha kul liza, ehm cp.


detta blev ett långt inlägg men ska bara säga en sak till :)
min mamma e askonstig, hon sa just såhär till min syster som är två år äldre som ska ha "fest" idag:
"om ni ska dricka så får ni dricka så att jag inte "vet" det;);););)"
min mamma har totally lost her mind.

Puss LizA

hhaha

sitter här med andreas och sebbe fast han letar efter dansmatta, väntar på att pappa ska hämta mej så vi kan köpa benskydd för har SM i fotboll imon :D fast ikv ska jag liza o tove sova hos tove haha till mat blir de frukt som vi tog på lektionen ida hahhaha 
 


milkshak3

hej bloggen
tänkte lägga upp en recept på milkshake som ja kommit påå, eftersom jag känner mer extremt kreativ idag. Har haft idén ett tag men den dog lite när foki just gjort de. Men här kommer den iallafall:D

Du behöver:

En mixstav
En bunke eller tillbringare typ
1 banan
2 dl Mjölk
2 ½ dl vaniljglass
2 msk o'boy

Detta blir typ milkshake till två höga glas.
Dela bananen och mixa den. Häll sedan i glassen mjölken och mixa. Avsluta med 2 msk o'boy och mixa tills den blir lite skummig.
Woalaaaaaaa, seriöst godaste milkshaken.
prova denna om du har tråkigt eller e sugen på nåt gott
om tove som HATAR bananer gillade denna så kan den va värd o testa haha :D
Puss LizA

BELLIE ! KOORVIIE!

tjenixen madicken ;)
nu kom jag precis hem från stan med tove och troy köpte ett par vanliga tighta jeans från gina och ett par örhängen , bjöd tove på ett par också .
haha skolan var tråkig fast spenderade den med världens roligaste och bästa tjejer, tove och liza haha skrattar hela tiden. Imon är de fredag sen LOV :D så sköt sen efter det prao, har fixat på ett fik vid mej typ och ylva praoar mittimot. börjar 11 o slutar 4 hur bra är inte de vaa? men nu ska jag ta han om mej själv haha ansiktskräm och sånt fast vågar inte ta peeling tänk om min bruna färg försvinner då ? :o hahah
men skönt är det iaf att vara hemma / l i n n






MADE MY DAY

välkomna till feministiska initativs årsmöte, nu kommer den alla vi väntat på; gudrun quiiiiiiiiiiiimaaaaaaan.
"Hata alla män, hata alla män, hata alla män" , jag älskar den låten <3
Tunnan & Moroten – Hata Alla Män

Jaja, idag var de först en vanlig dag sådär tråkig. Ja höll på o fixa i skåpet. Så ruffsar nån till mitt hår. "Vem va de? Haha Linn brukar göra så.." tänker jag för mej själv. Sen vänder ja mej om, så står hon där helt brun och glad. Fatta hur glad jag blev haha:D
har saknat henne asmycket, hon säger att hon köpt presenter till mej(a That made my day (a , att hon kom dit asså inte presenterna HAHA:) eller jo de me men aaaaaaaaa..........

ja o Linn skulle sova över på fredag men Linn och Tove har ju SM på lördagen , de ska åka tidigt på morgonen så vi sover hos Tove, för jag ska med och supporta:D

tyckte denna bilden passade in, HATA ALLA MÄN


puss LizA

.........

men herregud, kollade kommentarer sen såg ja detta, haha lugn ? du kan ju skriva vem du är också om du så gärna vill ha svar ditt mongo.

Postat av:

andvänder du p-piller ? :O

2010-02-09 @ 22:02:04
Postat av:

p-piller :S ????????????

2010-02-09 @ 22:02:33
Postat av:

wtf P-PILLLER ? :o:o:o:o:o:o:o:o:oB ANDVÄNDER DU DET :o SVARA SVARTA

2010-02-09 @ 22:03:26


och JA, om de står de så gör jag antagligen de eller?

LizA

mmm

hej kom hem igår kväll efter typ 14 timmars flyg sjukt jobbigt fast sov nästan hela tiden :)
kom sen hem till en svensk middag köttbullar, potatis och lingonsylt haha . vaknade fem imorse förstö tänkte jag inte gå till skolan men gjorde det sen ändå fast gick hem efter halva för hade asont i halsen, så kollade på alla paradise hotel tills tove kom och höll mej sällskap sen ylva också :D
snart ska vi iväg till träning eler jag o t ska inte träna bara kolla på fredag ska liza sova hos mej , mysigt längesen nu :o får se va vi hittar på :)
sen nästa vecka är e ju lov sen prao NICE.
men ska ta på mej lite kläder nu sitter i shorts och t-shirt
puss/ l i n n



HIHI:)

Måndag, segis på morgonen. Gula veckorna nu, börjar halv 9 varje dag och slutar kvart över 2. Det blir rätt tajt när man ska hinna me allt så de blir inga raster, men ja klarar mej. Åhhhh idag piercade jag tungan. HIHI, ni får ingen bild förrän de läkt :o för min tunga e svullen as fan. Jaaajja:) Nu sitter jag med en LIZASMOOTHIE haha, nä men ja har faktiskt hittat på den o den e asgo. Hade tänkt lägga upp recept o så men sen så hann FOKI före mej och de känns bara som ja härmar henne om ja gör de. Hahaaaaa.
Har svårt att tugga eftersom läkstaven är aslång, typ når från gommen ner till där stället under tungan. Längtar tills jag får byta:)
Men bästa piercaren! Srsly om ni ska pierca er, gå till ed's . Han är a-s-b-r-a!

VISST JAG ÄR COOL ?!


HA D :) LizA


kommentera då :(

en vacker dag med Tvinn och Linnve

ååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååh, ja träffade Linn och Toves barn idag :D

så jäklans söta!!!!!!!!!!!!111111111
Detta är Tvinn:) Hon gillar att äta kakor och är en suverän bagare!!


Detta är Linnve, hon ska söka in på modellskola, hon är snällare än hon ser ut :)


morshej

jagär trött, vi vaknade inte just, Vi vakna typ tjugo i tio, så skulle vi äta frukost men Toves nesquik o macka låg kvar i magen så de va bara ja som äta. Tove berätta att ja prata i sömnen x( att ja först slått mej själv och sagt Aj aj! sen typ stönat och sagt jag vill inte leka........ HAHAHA, :$

nuu fixar vi oss liteee

JONATHAN, JONATHAN! SKORPAN!

sitter mittemot tove som äter nesquik och MACKA slash skorpa(n). heheheh vi såg förresten på bröderna lejonhjärta:D fast de hände massa innan :T Först kom Tovizzle till mej sen drog vi ut o hade snöbolls krig med Kalle och Felix. Ja hatar Feliznavidad för han kasta en isboll eller ett "block" på min vad så ja har typ ett blåmärke där nu. Sen drog vi in för de va så jäkla kallt fast vi lämna dom:) Sen kom Willis och Troy. Det var då nån fick idén att se bröderna lejonhjärta. Eller de va typ våran plan b film, för ja o Tove skulle egentligen gå och hyra film fast vi orkade inte. Så nu sitter vi här, Tove med sin skål nesquik och skorpa och jag med min energi på lägsta nivå. Kommer slockna genast ikväll.

Så gonatt!
haha de va inte meningen att ja skulle bli me på bilden.............


puss LizA

Tovizzle bloggar

Är hos liza som sminkar sig och jag kollar hennes brand new data som e asbra :D
Tror vi ska ut snart, vi är nämligen utmanade på snöbollskrig men får se om de blir nåt med det :)
Vi vinner lätt isåfall som ni nog har räknat ut:)
Bara så ni vet är jag bäst och ah jag vet att ni redan vet det men :)
Här kommer iaf en bild

Så här chockad blev jag när liza strippade inne på seven eleven

såklart är någon framme med kameran, nedrans paparazzi
är man famous så är man ...:/


fredag, JA HATAR RUBRIKER

ja hatar rubriker! vet fan aldrig va ja ska skriva. usch.

äntligen freyydag. Ja o Tove va fett sega så vi drog o hyrde Johan Falk , den efter national target, (orkar inte kolla va den hette) eftersom både jag och Tove glömde titta i söndags. Den sög! Min älskling var med i typ 1 halv minut:( Hoppas nästa är bättre, söndag jue:D Om Frank inte är med blir jag väldigt besviken :(

Liza <3 Joel Kinnaman, aka FRANK Wagner

och Toves cp sida, seriöst fan va nasty people de finns asså.
http://www.multiart.nu/photogallery/gallerier/jennie.html

här får ni en tråkig bild, orkade inte redigera beskärde den bara lite.



Baj LizA

GLADER

hej jag är glad !:D har haft fullt upp ikväll först gick jag till marknaden pappa kanske va med fem min sen orkade han inte mer så jag gick omkring själv haha köpte två klänningar ett linne trosor massa småskit två shorts en bh och två solglasögon efter de gick vi till skräddaren prova min klänning ville ha den tightare så han ska sy om den nu (a9 sen ska jag ha en stor rosett också på sidan sen kom jag på en till klänning jag ville ha fast han sa att han int hann sy den så om han kommer till sverige ska vi ses så kan jag beställa de jag vill ha (Y)
HAHA chattar mde tove och liza nu och liza ser störd ut! men ska logga ut nu hejdå














NYDATA FÖ FASEN

nu höll jag ju på att glömma att skriva om min nya data:) Haha, den e asgo. En hp blablaa aassnygg. Fast camen är lite sämre, jaja har ju en ja kan koppla i isåfall:D hihihihih yes. :D

haaaaaaaaaaaaaha vet att ni bryr er men hallå de e faktiskt min blogg xP
BAJ LizA

stanidaaaaaaae

Vi hade halv studiedag idag. Vi skulle fått nån uppgift de va nog fler som missade den ? Eller så fick alla den igår jaja whatever. Ja o Tove drog till stan. Ja köpte spetsleggings och detta coola linnet me RUN DMC hähäääh
. Ida ska kanske me köpa så blir vi linnetvillingar :) HAHA cp. Jaja sen drog vi hem både ja o Tove va fett sega ida haha. Fast sen ville Andreas och Sebbe träffas så vi gick hem till Sebbe. Vi hade inget o göra så då visade Sebbe sitt fina skåp, eller a hans mammas HAHA. Ja ångrar verkligen att ja drack. Fyfan va ja mår illa. D e säkert pms men jag kan ju inte ta ipren nu? Eller ah ja vågar inte iaf :/

imon är de fredag så jävla gött. JA SAKNAR MIN FINA BRUNA LINN. haha!

hÄR e mitt snygga linne:D




puss LizA


UTGÅNG

hoho nu ska jag till resturangen VinoFino tror jag ska beställa sallad :) och nej liza har inte hittat piercing :o men ska till marknaden imorgon hittar säkert någon då eller kanske iallafall finns massa men dom e inte fina typ hängande mer fjärilar bara och tror itne du vill ha de hehe ;)
Men hejdå kommer inte vara inne på internet mer så detta är npog mitt sista inlägg puss
/ LINN

kläder ida

håret är bättre nu haha hittade ju nytt shampoo och balsam på 7eleven (a)

åt tjottahejti

hello. Nu är kl 4 och jag har precis kommmit in på rummet efter en lång dag på stranden jätte bra att sola där för man blir inte varm för det blåser så man kan sola utan att behöva bada hela tiden :)
haha gjorde något jag aldrig gjort förut också, åkte typ någon fallskärms grej as kul fast lite högt var de visar biler sen så förstår ni :o

ikv äts det på hotelet för det ska vara någon abba-show får se om de e bra. Imon är det en stor marknad vid hotelet igen ska dit och köpa upp mina pengar kommer nog ändå inte lägga dom på något annat sen ska jag också gå och prova min klänning som ska va mörkblå med en rosett (a) vet någon hur man säger rosett på engelska?
Kanske ska ta hål i naveln också eller får de för pappa nu haha men vet inte om jag vill :o
Men ska ut nu hejdåå / linn





ser ni? ganska högt faktiskt haha
 
 

Baaaah

HEJ BLOGG,
idag är det NOPROV eller var det. Fast jag gick inte till skolan för jag threw up inatt... eww.. ekliga soppan igår.
Jaja de var nog ändå bra för jag hade glömt plugga typ.
Nu har vi äntligen köpt en data, fast den kommer la inom en vecka eller nåt.
Har suttit och laddat ner massa låtar till ipoden hela dan. Segt........
och jag älskar 3OH!3 , synd att dom typ inte har mer än ett album:( (N)

Min usb kabel till kameran e totally gone så ja kan inte laddaupp några nya bilder :o men här får ni en ändååå
jag som blonddiee haha, Linn i bakgrunden. Eh ah va tvungen o klippa för vi provar typ bhar på bilden :)


puss LizAAA

minegen

Nu e jag på rummet och sak snart äta middag , pappa vill till något äckligt fiskställe ! usch
juate, har varit och beställt en egen skräddasydd klänning idag pappa betalar ;) hoppas den blir fin
men ska inte slösa på internet när jag ändå inte har något o skriva / l i n n


hoho

hej haha helt jävla plötsligt står felix i min skola i hotellets reception :o helt cp  HEJDÅ
denna tog jag igår världens finaste mage, eller?

vet inte va jag ska skriva

Nu är kl 10 och jag har precis kommit från resturangen. Har jobbat so ida :) försökte göra matte också fast de gick inte så bra ..
Sen har jag så klart jobbat på brännan ;) och ALLA får kommentera mer känns som ingen läser + att jag blir glad om ni kommenterar. Imorgon ska ajg gå upp tidigt äta goda buffe frukosten sen göra no sen sola resten av dan! och juste det har gått en vecka nu bara en kvar tills jag kommer hem och får träffa alla!:D
Kan någon komma och färga håret på mej den kvällen kl typ åtta? Det har blivit grön ljust inte så fint nej, fan att jag inte hade mitt ljusa hår nu de blir alltid så fin färg när man är utomlands men ska gå in på msn nu och se /  Linn

rishög till hår, fast så såg jag ut ida(Y)


shopping

så nu är jag tillbaka på hotellet. Har varit på phiphi island ida världens trejde vackraste ö. sola och bada fast börjar flaga på axlarna nu :( men jag böjar fan bli brun :D
FAST JAG ÄR ENSAM KAN NÅGON KOMMA HIT BÖRJAR SNART KOMMAR PÅ LÅTSAS KOMPISAR OM DE INTE REDAN HÄNT!
och va på en marknad igår så de blev shopping där med så klart kommer foton;) och tove hitta ingen bikini där heller.
Och imon har det gått en vecka :o det har gått skitsnabbt! men en vecka kvar. haha men nu har papa köpt tre timmar internet till mej igen ska inte slösa så det blir et kort inlägg men bilder först PUSS/ linn





sommar klänning:D

linne :)

linne :)

sen köpte jag en kofta fast måste lägga upp den där nere så den får ni inte se hoho

RSS 2.0