INGENRUBRIK IDAG INTE

hello :) nu har jag precis kommit hem och kl är snart sju. har varit på en marknad ida som hetter typ phatong köpte lite fast den va mindre än man trodde men imorgon ska jag till phuketmarknad som är varje lördag och söndag kväll/natt som sägs vara skit stor så man typ inte kommer igenom den på 5 timmar haha men får se.
på förmiddagen gjorde jag om mina naglar eftersom nagelacket typ hade gått bort för jag badat så mycke.
men nu ska vi snart o äta , har haft ett litet bråk med pappa så när han slutar sura så går vi säkert. men jag har såklart tagit bilder på allt jag köpt , skiter i om ni är intresserade eller inte här kmr dom iaf :) men kanske inte kan vara innte på internet mycke mer för hade 6 timmar som nog redan har andvändts upp men köper nog mer om ngr dagar / l i n n
OCH TOVE HITTA INGEN BIKINI TILL DEJ MEN SKA KOLLA IDA IGEN  










inlägget skulle upp igår

:(:

hello , nu e kl kvart i tio på kvällen och ni i sverige har precis slutat skolan.. de känns konstigt. 
har slat och varit på en marknad ida vid hotellet köpte tre snyga trosor ;) och en väska antagligen fejk men den va gullig. hela jag är typ bränd så de svider sen är de jävla myggor här typ så har tio röda bett som kliar !
övrigt saknar jag hem och vill hem haha fast de är bara på kvällen jag känner så aja..
imon ska jag till en asstor marknad så då ska de shoppas :)
pappa sover som vanligt och jag tittar på ngn jävla cp thailändsk serie HAHA så jävla konstig , en blev slagen typ en gång så kommer värsta symfoniorkester in och spelar jätte sorgset och högt sen bara går dom ut , och det är seriöst haha .
mne nu ska jag ta en promenad vid stranden jag vet haha skittråkigt men jag har inget annat för mej. 
kommer såklart lite bilder från dagen puss / l i n n 

 

mitt ansikt ser blekt ut de e därför jag täcker :s






allt för linn kommer tbx imon då börjar sändningen fyra för er tio för mej

sistafredagmed klara bajshuvude

Linn vi vill se bilder på ditt fina ansikte!!!!!11
och du e redan asbrun, nu kommer vara neger när du kommer hem, och jag är fett avundsjuk!

med klara nu, HON SKA FAN OCKSÅ UTOMLANDS, IDAG! kl 11 åker hon. Men ja har bokat henne en liten stund innan :) och vissa personer blev sura på mej för det för jag har vart med henne tre dar i rad haha.......

nu ska vi watchamovie
baj 
 lizA

random bild


SÖTKLARA och jag som stör x)

we gillar klaras bob marleytröja :D:D:D
haaaaaaaaaa d

rubrikrubrik

hej haha jag hade ställt in ngt så jag inte kunde skriv åäö men nu kan jag de :) ida har jag typ inte gjort ngt för pappa har typ blivit magsjuk ? hoppas iaf de går över anars får man väl sola vid poolen två veckor de är inte fel, fast också tråkigt. längtar faktiskt redan hem :(
råkade också somna i solstolen idag också duktig som jag e så nu e jag bränd på hela axlarna så de svider :(
Men e trött så ska försöka sova nuu
hejdåå / LINN



linnlinneeenenbestbest

nu e jag her kom fram igor kvell. do va kl 12 her men 6 hos er so man flyttar alltso fram 6 timmar her. fast en jobbig sak e att man inte kan skriva dom tre sista boksteverna her so allt ser helt cp ut inte heller smilysar. ida va de typ 34 grader o nu po kvellen e de 25 ungefer.
vorat rum e asnice varandan som vi ahr slutar i poolen so kan bada ner man vill.
men ida har jag bara solat o badat och fixat mina naglar hos ngn tjej fast de blev ganska doligt so ska gora om de. fattar verkligen inte hur jag ska klara att var her i 2 veckor med bara pappa , chattar med tove nu och saknar henne redan efter en dag !
men har bara 6 timmar internet fast kommer antagligen kopa mer , fast chatta med mej for har typ inget o gora po kvellerna go in typ 4 eller 5
nu kommer lite bilder som jag har hunnit ta ida LINN
















idaaastannedssobregripligtohyes

måndaagen:)

panikkk hela dan efter prao, Ida hängde me på stan o fråga fast vi fråga bara på ett ställe typ. eller aaaaaaaaaaa fast de va fullt där :s jaja får fixa på annat säätt. Vi gick till eds piercing på bockhornsgatan. Fan va go han är haha! Vi snacckaade lite om att pierca tungan o sånt, som jag ska göra när mina förSKYLNINGSBLÅSOR ÄR gone! yesyes! Får tränaa nuu också asgött:)
HÄR E IDAASLIDAPÄRONSPLITT


och sen tack till gustv som "busringde" och gav mej ett och annat gott skratt vid msn, du gjorde min dag:) HAHA!

puss lizA

lizas helg:)

hej :D i nte bloggat sen iiii typ fredags va ?


tove's got the killerlook , ne mördarblick

nu ska ja berätta om min helg 8) haha
Fredag.
Sega typ hela dagen men sen träffade jag tove så sov vi hos henne:) Vi skulle köpa asmke godis men så är jag inte alls sugen så vi köpte bara typ popcorn:) Vi såg virgin territory och skulle se nån som typ hette american dream, fast Toves lillasyster berättade om den och den verkade fett tråkig så vi såg sleepy hollow, eller typ såg lite i början. Efter halva ringde felix så snacka vi me han ist haha:)

Lördag. 
storasyster hämtar mej kl 10:30 hos tove och kör hem mej 8) skööööööönt o bli skjutsad. När jag kommer hem är mitt rum nästan färdigtapetserat fast jag är astrött så lägger mej i soffan och drogar brooke knows best till typ kl 5 haha! det var weekendbreak, så himla  passande:)
Sen fixar jag mej så drar jag och Tove på bäckens hockeymatch. Där träffar vi Ludde, Hänkä biffen fifan, Olle och petter:) Efter det kämpar vi oss fram i kylan till 4gott och köper godis haha sen drar vi hem till mej och ser the fantastic four.
Somnaaaaaaaar rätt fort och....
Söndag.
..... vaknar. Då är mitt rum klart så vi sätter oss med datorn och lyssnar musik och fixar oss. Hittade goaste "bandet" , Tunnan och Moroten HAHA:)
Sen möter vi örjan, wille och troy på grönsaks. Vi åker till brunnsparken och går upp på taket fast då kommer securitas och "tar fast" troy och wille som måste ringa hem till sina föräldrar xd

när man kommer hem blev de johan falk. Tredje och den var jättesorglig jag började gråta haha.

MIN helg dåårå, LizA

bilder:)
Tove o lilo i miiiiiiiiiin sääng


utsikt från taket hah:)

en läskig korv utanför fyragot i nordstan :s

b


tttthailandet here I come

okej om 7 timmar ska jag upp och sedan ta en taxi till flygplatsen helt craazy! jag fick fixat allt ida , duktig är jag fast nu är jag trött som fan .
tove följde med mej till operan där do tog typ tusen mått , kanske ska va med på samma föreställning som jag va förra året sen hämta pappa oss til stan så köpte jag bikini fast han inte pröva men hoppas den passar :) sen växla vi pengar och nu e jag hemma.
men tar med datan dit så bloggar där nere också
nu är de typ 30 grader där nere så kommer väl inte orka mer än sola & bada fast de e inte dåligt de heller :D
de ligger 100 m från havet och mitt hotellrum ligger precis vid polen så kan kan hoppa i direkt från verandan men så klart kommer jag sakna sönder alla :(  fast ska fortsätta packa nu
/ l i n n


heeeeemma

NUÄRJAGHEMMA:D de har varit sjukt kul fast asskönt o komma hem bodde på ett ganska äckligt vandrahem typ haha . nu sitter jag o kollar på johan falk så bra<3
de va hyfsat bra väder varje dag fast lite kallt ida åkte nog mest med ylva vi hitta bästa backarna med lössnö :D
imon är de skola fast ska nog bara gå halva dagen för har massa o fixa innan thailand på tisdag ska

köpa bikini
växla pengar
ta mått på operan
packa klart
åka till pappa hitta passet ?
SOVA

men nu kommer bilder puss / LinN

















inlägget skulle upp igår men internet cepa så de kommer nu ist :)


whatever

haatar min fula mamma:)

Första skoldan ida. SÖG. Alla skratta typ åt min röst -_- .
Har letat tapeter idag, det finns fan ingen jag vill ha! Fast ska till tapetgalleriet imon o köpa typ.
inngen sunne för mej, skulle eg dit men jag måste typ ta de lugnt isf för halsen så ja palla inte:) Jag och Tove ska ha bästa helgennnnnnnnnnnnn(a hopppas de iaf hahahhah, nu ska ja sova för jag är trött och vet att ni bryr er........

suuunnesunnesunne

woho sunne imon ! ska upp tidigt som fan för vi måste samlas halv sex :o kom hem precis måste packa sen ska jag o ylva handla mat för vi måste fixa de själva ska handla ingridienser till tacos haha :) fast ett problem e att jag börjat få ont i halsen seriöst tänk om jag blir sjuk ? va gör man då lixom..
tittar på film nu o dricker te hihi vanilj o grädd te med mycke honung för min stackars hals(a
men datan tar snart slut på batteri så får sluta skriva nu

13 timmar till sunne o 5 dagar till thailand

/ LiNn


haha tkr denna bild är lite gullig

gammal bild

shulu tittar på paradise hotel som vanligt :D och katja åkte ut igår så hejar på greta o cimon nu haha. 
fixa prao ida på cafe kademumma mittimot där ylva ska praoa , asbra lixom.
hittaade också en resväska i källaren stor o bra så får plats med allt jag vill ha med till thailandet fast har ingen bikini , får väl köpa där eller ngt. men har fan börjat få ont i halsen får inte bli sjuk nu  :o
imon är de som sagt fotbollsmöte ist för träning vet inte riktigt va de innebär men går dit iaf :)

ska fortsätta kolla nu puss / LInN


spirit: hästen från vildmarken

Jag ursäktar så mycket:o ja skrev att det var fotbollsmöte idag i förra inlägget men jag har lite dålig koll på dagarna så trodde det var onsdag idag.. men de är iaf spelarmöte imon:)
Såg just Spirit, haha satt och storgrät x) jag älskar låtarna som är me i den, dom är så bra och passar verkligen haha:o Sen efteråt blev ja lite sugen på att rita hästar så det blev en teckning haha, men ni får inte se för ja har tappat lite skills sen 5an ...... då var ja värsta hästfreaket:o hah.
Nu sitter jag och äter choklad pudding!:D - måste ju äta upp mej lite när jag nästan levt på vatten en vecka;)
och ska snart in till maria.
och jag måste fixa prao, antingen på en frisör eller en piercingstudio:) jappjapp, haa de!
Liza


new divide

sitter nu och degar vid msn. Min fina Linn var somsagt och hälsade på mej idag:) vi snacka typ och gosade med min katt sen åt hon här sen åkte hon till apoteket tror jag haha. Är nästan frisk nu bara lite svårt att prata:O
Linn sa att jag pratade barnsligt:(
jaja har börjat skriva på min uppsats den kommer bli konstig. Skriver om piercingar och sånt haha:D

imon är det möte med laget haha! ska bli kul och sminka sig för de har ja fan inte gjort på två veckor:o



puss Lizaaaaaaaaa

rubrik

PARADISE HOTEL NU och catja kanske åker :'(
hade halv studiedag ida så passade på att fixa prao antingen ett cafe eller hon polisen, sen gick jag till min sjukling liza vi snackade bara o fick se hennes katt så jävla söt jag dör , sötaste saken som finns, ser ut som ett gossedjur! hon kommer till skolan på torsdag då blir klassen sej lik igen haha ;)

nu e de 4 dagar tilll sunne och 8 till thailand !


lizalizalizalzializliza

jag hatar rubriker, vet aldrig va ja ska skriva så de brukar bli nåt konstigt som aa nu :)

jag är nästan helt frisk nu! Fast de smakar äckligt när jag ska svälja.. och jag pratar lte konstigt. Jaja har äntligen eget rum. Så jävla gött:) Vi hålller på att göra om i hela lägenheten, vi har flyttat om massa rum och typ rensat hela vinden och källaren, så det är typ helt kaos hemma hos mej. Haha, idag målar Hanna och hennes kille Dennis om taken i köket och hallen. Sen ska vi tapetsera och måla lister sen nån gång också.

Varje morgon i typ 5 dar nu, har jag vaknat av att nån hoppar på mej, de är förstås min katt.. först blir ja sur men hon e så söt så ja förlåter henne alltid(a
Och häromdan, så kom Ida Lovisa Kollberg Johansson och hälsade på mej och hon hade me sig en jättefin ros! Så jävla gulligt jag blev jätte glad:') tyvärr så har vi glömt vår kameraladdare i skövde så kunde inte fota men här får ni en paintbild:D!

den är finare i verkligenheten ja lovar:)

älskar dej idaaaaaaaaaa:D
haha, nu e det bara att ja ska köpa min laptop som fattas och tapetsera om:)

puss! tråkigt att ni förlorade cupen abk:(
jag vill börja tränaaaaaaaaa nuuuuuuuuuuuuuuu!
haha PUSS

00.05

ska sova nu är sjukt trött efter cupen vi förlora varenda match ida med 1-0 så jävla segt .
de va de enda jag hade o säga
godnatt / L i n n

summer

jag har sjukt tråkigt och alicia har lämnat mej för en stund sedan :( haha de e konstigt efter bara en dag saknar jag tove o hennes cphumor! men som tur e träfar jag henne imon hoppas vi hamnar i sammma lag
jag saknar sommaren gick igenom gamla foton lägger upp ngr favoriter

















haha

/ LINN

:)

heeeej nu är jag med min älsklingsalicia :) vi kom precis hem till mej precis hos pappa hon bor ju ganska nära .
vanlig skola ida fast seg som vanligt förutom att sebbe åt sin spya hahah.. efter träffa vi mimmi och fika o snacka, köpte som vanligt chai latte lite för mycke sånt nu .
ska ta de lugnt ikv har cup imon så jävla KUL ska de bli :D o jasse ska ta med bergsprängaren också (Y) 
bloggar ikv kanske men liza när ska du göra ngt inlägg igentligen din sjukling ? missu
/ L i n n



 denna snygga tjejen är snygg o singel bara så alla vet ;)

idag

shue kom precis hem efter en HÄRLIG dag , tooooooooove ?! hahah
va på angereds gymnasiet ida med klassen och typ gjorde olika musik grejer kul faktiskt :)
jag o tove gjorde en ascool låt . sen efter träningen i måndags gick jag hem med sofia o sofi o då kom de fram att sofi hade fått min adddidas tröja av hanna och att den va helt missfärgad , inte kul den va fan dyr ska ta ett snack med hanna .
har inte kunnat göra ngr inlägg för internet hon mamma cpar vet inte varför typ tar fem minuter för en sida att laddas upp .  juste i helgen är de SNICKARCUPEN :D hoppas de går bra vi e fan bra nu fast de beror också på vilka lag de blir hoppas jag blir med tove eller ylva haha inget är roligt utan dom hahaha .

och jag kan inte fatta att de är 12 dagar kvar tills thailand och 8 till sunne :o så skönt kommer de bli !
köpte en tröja igår så där fin men hade present kort på affären skulle nog ändå inte hittat ngt annat där
/ LINN



monki 400 kkkkkronor


ettblogginlägg

HEJ, längesen ja bloggaDE. hehe. Ja har vart så himla seg och trött, har ju fått feber pga den hemska operationen. Fast det är mycket bättre nu, med febern. Har fortfarande ont i halsen. Kärringarna på sjukhuset försökte ju tvinga mej att ta stolpiller, (ni vet sånna man tar i fel ände......) e dom goa i huvudet?!?!?! ALDRIG sa ja, men de lät ju jättebra eftersom man inte kan prata med nån annan röst än världens mest hjälplösa pipröst.. Vadå skulle DU vilja ta de ? sa ja.. jaja ja slapp iaf, men doktorn envisades med att skriva ut sånna ändå. Men ja har inte använt dom, har klarat mej på två alvedon brustabletter tre gånger om dagen. Och sen kan man ju inte äta nånting heller. Isglass då och då. På sjukhuset fick jag piggelin. Kommer aldrig äta de mer.. usch. Det ända jag tänker på är mat typ. haha:( Jag vågar inte kolla hur många kg jag gått ner.
Idag när jag vaknade var min feber nästan borta:) så jag gick upp och hjälpte mamma och mormor och flytta rummen lite, fast jag orkade typ i 5 minuter, sen blev jag trött. Jag är så himla svag när jag inte äter nånting:( Detta är 5e dagen efter operationen så idag skulle jag få äta en macka <3
men när ja gjorde de....
[VARNING FÖR KÄNSLIGA LÄSARE HAHA] ..
..så typ, asså ja har massa slem i halsen och munnen så alla glasssmak typ socker sitter kvar så ja kunde inte njuta av min macka . tvi. fyfan:( Fast ja hara fått ett "gurgel"-vattten (HAHA) som tydligen ska ta bort den hemska beläggningen men jag vågar inte använda de..

igår såg jag JohanFalk, besviken upptäckte jag att det var den första jag och Linn sett, fast jag kollade ändå, ja hade ju ändå inget annt och göra.. Joel Kinnaman är så snyggggggggg:) ja älskar honom! 

Och jag är faktiskt lite glad för min katt har varit här och tröstat mej varje sekund med sitt SÖTA utseende och sina "kattkramar".


jaja puss / eran sjukling

:)

hej kom hem precis från operan har sett trollflöjten med familjen haha de va sådär fattade inte så mkt. matcherna ida med laget gick bra , GRYMMA VA VI !  vi kom tvåa av alla, vi har spelat matcher mot andra lag innan så nu ska vi typ spela SM haha hade ingen aning om det skulle gå vidare till de :D
tove stod i mål första matchen o va jätte bra !
ska sätta på johan falk nu går på fyran , joel kinnaman är med (a)  
de e skola imon o jag orkar inte
puss / l i n n








2010

heeej va o bada ida på valhalla med ylva o hilda eller bada och bada va bara i bubbelpoolen o bastun orkade inget annat är sjukt trött så ska snart sova för har match imon o vi ska va vid klubbstugan 9.25 tidigt så måste ha lite mer energi än dom senaste matcherna har typ lagt mej 3 lr ngt så har inte orkat nånting .
och liza ska va borta från skolan i två fucking veckor , och jag träffade inte henne på hela lovfet heller typ :o
fast ska komma hem till henne och ge henne isglass:D för de va typ de enda hon kunde äta eller ngt :(
de e så jävla skitkallt ute hatar vinter nu !:(   / l i n n


katttälskling

nu sitter jag här efter två (säkert mer:$) timmars the sims 2 spelande(a. Det är så himla roligt, ja gjorde mej själv och en kille(a hahah, och sötaste kattbusen har legat och sovit i mitt knä nästan hela tiden, oooooshhhhhåååågosssshiiix( nu sitter den i fönstret och leker med gardinen. Den är typ gosigast, gosan är namnet som skulle passa bäst på henne men de e så vanligt så hon heter lilo:)
nu e ja väldigt trött, ska nog duscha nu, eller gör de kanske imon vet itne. Ska ju operera mej imon så ja ska dit kvart i 8..... och jag måste ta bort mitt nagellack, inget smink, tvätta håret, inga smycken inga piercingar och jag har inte fått äta något sen 8 på kvällen idag. E fett hungrig:( sen kommer jag typ inte kunna äta när ja e hungrig efter operationen, kommer ha asont.. jaja, fast får stanna heemma  från skolan i minst tio dar, de e niceeee(Y)
mamma tar sin andra cellgiftsbehandling imon med så hon kan inte va me mej på sjukhuset (N) Och nu måste vi köpa mycket isglass för det kommer typ vara det enda jag kan äta och mamma får typ konstig smak när hon tagit cellgifter så hon måste också äta det. Mamma har nästan inget hår kvar nu:( fast hennes peruk ska komma denna veckan.

och just de, idag när vi körde hem från skövde sladda mamma av vägen ner i diket:o det var så jävla läskigt, sen typ hamna hon i halv chocktillstånd och va jättesur typ x) bloggar mer om de när ja kommit hem från sjukhuset och då får ni se bild på var vi fastna:) bärgningsbilen fick komma och dra upp oss xd

hahhaha min katt typ ramla ner från fönstret just men tog sig tag i gardinenx) fast nu kom  hon och la sig i mitt knä och försöker leka med mina händer när ja skriver haha:)

bloggar mer när jag orkar efter operationen. hej! Liza

naw gulligt


okej hjälp min katt typ attackerar mina ben , hon biter och river sönder mina kläder typ:o hon blir alltid sån på kvällen. eller ah.. igår var hon också så .. :)




PUSSSSSSS

tredjegångengilt

hahaha ida va jag o tove på bio igen slutligen fick vi se avatar! den va sjukt bra såg den i 3D . haha allt började i lördags vi beställde biljetter till avatar på tisdag  men sen i lördags va man tvungen att hämta ut dom men när vi kom dit va vi så sugna på att gå på bio så vi bestämde occ för att gå på imaginarium of dr parnassus gubben som stod i kassan sa att den va ganska bra och attt de va den enda filmen med två platser breve varann så vi gick på den , och de va den sämsta sämsta filmen som jag någonsin sett ! så tjura vi lite för de men sedde forfarande fram imot AVATAR på tisdag. men sen igår när jag skyndat från mormor och köpt massa godis o dricka o va pepp så kommer vi till den som tar biljetterna så säger han att vi beställt till onsdag som det också står på biljetten! men också då va vi aspepp så vi gick till kassan och bestämde oss för att gå på ännu en film och det återstod bara GÖTA KANAL 3 hahaha menmen vi gick på den med och den va fan lika dålig som de första hahah.
sen slutligen idag fick vi våran avatar de va värt pengarna fast inte dom andra !
men när vi kom hem för en stund sedan OFC SÅ HAR TOVE TAPPAT SIN MOBIL MEN OFC SÅ HITTAR JAG DEN VID MARKLAND IGEN så snäll är jag letade mer än henne haha..
men nu ska vi ta bort sminket och  kolla Desperate housewives dom älskade hemma fruarna !:D

puspuss / LiiiiNn




KATT

hej nu ska jag åka till skövde, och till jo, vi ska hämta katten där :D Emelie ska följa med:)
Bloggar mer när jag kommer till skövde, PUSS LIZA

LIZA <3 SIN DAMMIGA SPEGEL..

wooho

PARADISE HOTEL NU :D


money&skoooooor

nu är jag framme eller kom fram typ tre, mamma väckte mej nio ida så är astrött och ont i huvudet gick upp så tidigt för vi skulle hinna köpa mina skor hade fejk förut från dinsko jätte dåliga typ läckte o sånt så lika bra o köpa riktiga, så sköna e dom :)
sen fick jag lite pengar av morfar som jag skulle fått  julklapp ska ha dom till thailand fast har skulder till mamma o axel så kommer bli av med 850 men hyfsat mycke kvar ändå , nu ska jag handla bröd haha .
TOVE RING MEJ SEN SÅ BESTÄMMER VI OM IMON  





 :D

/ LINN

desperatehousewives<3

toodeloo nu är kl 02:08 och jag tittar på desperate housewives seriöst man blir beroende älskar de!!
imon åker jag till min mormor i lilla småland haha fast bara över en natt innan de ska jag köpa uggs så måste upp tidigt :) kommer förstås ha med mej min dator ska göra nouppsatts där om en sjukdom fins ändå inget annat o göra.
igår va jag o tove på bio vi såg the imaginarium of dr Parnassus haha det är den sämsta filmen jag sett, de va många bra skådespelare med i den men den va bara skit haha på tisdakväll ska jag o tove se avatar hopas den är bättre, ngn som sett den ?
nej nu får jag sova måste ju få min skönhetssömn haha ;) nej den ha rjag inte fått på länge hahah
justw och jag ska va med min hanna på torsdag saknat henne som fan loveu

godnatt / Linn



kattlåda haha

kom just hem från ikea. Hängde med eftersom det inte finns så mycket att göra när man mår såhär, eller ja orkar typ inte göra nånting:( hitta massa grejer till mitt rum:) nu sitter jaa o kollar på room raiders, så himla tråkigt xd. Ska hämta och låna katttransport av Linn sen. Asså shit det är baara två dar kvarnu!
haha lämnade toves julklapp förut idag, tror hon blev glad(a ja fick typ 30 st poprocks haha <3


FÖRLÅT för aatt ja typ aldrig har några blder men ja har inte orkat ta någon:o

KLAARA

jag saknar klara :(

OCH MECHEEEECCCCKO HAHHA

:)

heeej:) kom nyss hem, var med familjen plus syster och hennes kille och hennes kompis och åt på resturang och sjöng karaoke. HAHA! de va fan kul :) nu ska jag Julia och Simon se "the uninvited" , den verkar läskig:( jaja nattttttttttttiiii / Liza

fixad&klar

shaa nu är jag fixad o klar , nyår blev helt okej lite segt sov hos tove och de hände en annan sak som va liiiiiiite jobbig hahahaha sen hade tove två typ släktingar eller kompisar till hennes familj som va 13 år och dom va asdumma typ eller tänker inte säga va dom sa men dom va elaka :o
igentligwen skulle jag träffat min älsklingsliza ida men tydligen skulle hon ut och äta ist :( men på onnsdag kanske jag ska med och hämta hennes katt ! :D
men nu ska jag snart iväg till ylva http://yllegarnet.blogg.se så, där kan ni se hennes blogg också
vet inte va vi hittar på hade tänkt att vi skulle fika men vet inte va hon vill så ah har ju presentkort på espressohouse och pappa är iväg o köper tandborste till mej för att jag glömde min hos tove

själv ser jag ganska slarvig ut ida men hitta typ inget att ha på mej måste köpa nytt efter jag fått mina pengar från min morfar haha , och min kamera har inget batteri heller med de får bli en dålig cambild



 





nu ska jag dra mej puss / linn

operera......

okej folk undrar ju, jag ska operera bort halsmandlarna.
Och jag ser verkligen fram emot att skippa skolan i minst tio dar och ständigt isglass ätande :D
Sen ska jag få låna the sims 2 första skivorna av Tove  (har slarvat bort min..) och spela! Var ju värsta nörden förut också så har typ alla dom där expansionspacketen:)
fast det är rätt tråkigt om man inte laddat ner... heheheh så nu ska ja gå o ladda ner frisyrer och kläder h3h3h
JAG VET NU LÄT JA SOM VERSTA NERDEN.
förlåt, och jag har typ feber så de blir inget roligt idag:(


PUSS! Liza

seg

herregud, idag känner jag mej så himla seg. Som alltid första dagen på året. Herregyyyyyd, redan 2010. Skönt med nytt år, detta år måste bli bäst. Fast jag och Ida diskuterade lite igår.. hahaha, tänk hur fult det låter att säga tex, "sommarn 10 kommer bli bäst!" .. eller typ om tio år när barnen som föds detta året, dom är ju 10or..  haha de låter inte bra helt enkelt. xd jaja
Nyår blev inte som vi tänkt oss men den blev jättebra ändå!

och jag och Ida har världens bästa festplaner 2010 hihi(a

nu ska jag nog sova, jag har typ feber:(

jag och ida skrev upp nyårslöften på lappar som vi sen elda upp:)
snart får jag äntligen eget rum, snart ska vi äntligen hämta katten, snart får jag äntligen egen dator, snart ska ja operera mej och snart kan ja äntligen pierca tungan :)))))))))))))))))))))))))))

nytt år, ny liza:D

nu ska ja besöka sänglandet
haaaaaaaaaaaaaaaaad , Liza

RSS 2.0